Reviews


5 stars after 425 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel 5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer grandioos, als je vreemd ben zal ik zeggen gaat eens op de hoek Viaductweg Dorpstraat staan je ziet alleen maar bezorgers van hun voorbij gaan, yoch een goed teken dat er kwaliteit geleverd wordt.top zaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooral de karbonades zijn heel goed gebakken, complimenten ! 5/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer top! De vegan hamburger is, volgens de echte vleeseter hier in huis, niet te onderscheiden van een normale hamburger. Aanrader! 5/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier mijn snack besteld en super tevreden met alles wat ik had besteld vooral de huisgemaakte bamibal ..te lekker.. 5/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer klantvriendelijk ! 5/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en op tijd.Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 5/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet 5/6/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er heel snel. En het was nog warm! 5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie snackbar - goede kwaliteit en geweldige service. 5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er met 25 min, heel snel! kwaliteit als altijd! 5/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen, heerlijke frietjes 5/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was netjes op tijd en goed warm, heerlijk gegeten! 4/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laatste optie in het bestelmenu: Selecteer de gewenste afhaaltijd. Optie mogelijkheid zsm toevoegen? Nu is de wachttijd, minimaal, 30min. Heb in de toelichting bij mijn bestelling verzocht direct de bestelling gereed te maken. Keurig geregeld ! binnen 10min was het eten geregeld. 4/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en is nog goed warm ! 4/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd! We waren zomaar onverwacht op visite in vakantiepark Dunimar. En besloten te blijven eten. Even zoeken op internet, snel gevonden. En...prima kwaliteit. Supersnelle bezorging! En het bestelde was erg smakelijk en warm. Dank je wel. We komen vast nog eens van jullie service gebruik maken! 4/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer klasse Jesper This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top geregeld...precies op tijd Heerlijke producten 4/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, nog goed warm bij aankomst. En in 1 keer het goede adres. 4/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld, producten heerlijk. Vriendelijk personeel. 4/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hamburgers zijn te vet en tis niet helemaal lekker 4/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is één van de betere snackbars uit de regio. Kwaliteit producten die gebakken worden in schoon frituurolie. Pindasaus smaakt hier heel goed. (Kassabon spaaractie gratis Ijs komt dit terug?) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer echte Willemse karbonade. Was erg lekker. Voor herhaling vatbaar. 4/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, uitstekende kwaliteit ( heerlijk warm, niet onbelangrijk) Corona-proof bezorgd en altijd volgens de afgesproken tijd, kortom top! 4/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel gebracht, top!!!! 4/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel geleverd! 3/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levering was zsm. Er wordt hier geen richtlijn aangegeven. Ik vind 5 kwartier niet zsm. De milkshakes waren blijkbaar bij het doorgeven van de bestelling klaar gezet en waren verandert in 2 bekers koude melk. De andere producten waren goed tot redelijk warm, dwz de friet goed en de kroketten redelijk. Achteraf nog om een fooi vragen vind ik niet echt slim. Doe dat meteen bij bestellen, dan rond de klant vaak makkelijk af en loop je niet het risico om achteraf geen fooi te krijgen. En niet iedereen wil achteraf beoordelen, waardoor je de kans op tip misloopt. Wellicht kan dat wel, maar ik wilde online betalen, maar kreeg een foutmelding met ......already excist of iets dergelijks en kon/mocht niet online afrekenen. Fooi dus bij de deur gegeven. Doe er aub iets mee. Groet, Mark 3/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Snackbar Willemse 5 stars after 425 reviews
Snackbar Willemse