Reviews


5 stars after 741 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet klaar rond afhaaltijd. De bestelling was wel binnen gekomen maar vergeten πŸ€”πŸ₯΄ 1/2/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, lekker eten 1/2/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk,op tijd bezorgd 1/2/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opnieuw een onvolledige bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was prima. Wachttijd 1 uur begrijp ik rondom etenstijd. Ga zo door. Succes alvast voor 2023 12/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 12/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles een dikke 5 🌟 top! Heerlijke patat en snacks. Supersnel bezorgd alles nog goed warm. Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/17/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pindasaus vergeten 12/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle service en top kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden oorlog, saus zat netjes in apart bakje echter was de pindasaus koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was niet compleet. 12/8/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, vers, netjes en erg lekker, aanrader 12/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker en snel bezorgt 11/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, zoals altijd! 11/28/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas had ik ipv patat speciaal met tomaten ketchup die ik besteld had, alleen tomaten ketchup gekregen 11/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3 sterren omdat friet niet warm was. Verder alles goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen vaak bij jullie, maar het was dit keer duidelijk druk geweest. Niet alles was goed doorgebakken. Beter 5 minuten langer over doen! 11/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was er lekker snel 11/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ga zo door! 11/15/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snel bezorgd l, patat krokant, alles goed warm en heerlijk gegeten! Top. Alles is op de kinderen bleven om patat vragen. 11/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bijzonder smakelijk weer! 11/1/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel regelmatig maar kwaliteit gaat achteruit het eten en zeker de patat is niet warm Meer lauw al bij aankomst Waren wat vergeten bij de bestelling te doen ( wat kan gebeuren ) na 20 minuten werd het nagebracht maar geef dan paar patatjes mee Want meestal is de rest al op Had Sate besteld waar d pindasaus te zoeken was en had broodje erbij besteld Kreeg Hamburger brood die je door de ramen kon gooien Normaal krijg je kadetje 10/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen pindasaus bij m'n bamibal! 10/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
M 10/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk alleen de schnitzel was net te ver doorgebakken. Maar ga die nog zeker een keer proberen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed en ruim voldoende. Top bedankt. 10/15/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakte weer super! 10/12/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en precies optijd 10/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat bij de grote friet de saus er niet bij zatπŸ€” This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super snel en erg lekker! 10/8/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was naar wens! 10/4/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Das Essen schmeckt köstlich. Das Personal ist freundlich und hilfsbereit. Wir würden gerne wiederkommen. Vergessen Sie nicht, die Trinkgeldoption auf der Bewertungsseite einzugeben. 9/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten! Bestelling netjes en goed ingepakt. Top Ps. Ik mis het wel hoor die gebraden kip..⁠·β ´β ¯β `⁠(⁠>⁠▂⁠<⁠)⁠´β ¯β `⁠·β . 9/29/2022
Snackbar Willemse 5 stars after 741 reviews
Snackbar Willemse