Reviews


5 stars after 953 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zu aller Qualität, auch ein super nettes Team! 6/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De karbonade had iets meer gekruid kunnen worden maar voor de rest een 10 top 6/14/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd besteld maar belde 30 min van te voren karbonade op en de krokante kipsate 2 mini stokjes 5,75 zonder saus ook de gewone saté zat bijna geen saus 6/10/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was op afgesproken tijd netjes geleverd en heet. Eigenlijk zoals altijd erg goed eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Voor 40 euro bestelling, maar als je de saus vergeet kan je niet verder eten. Alle patat dus koud. Weggegooid geld dus en nog steeds honger. Kan de kwaliteit dus niet beoordelen aangezien we de helft van de bestelling niet gegeten hebben. 6/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fooi is al gegeven 6/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Raspatat was veel te hard gebakken, en smaakte verbrand. Verder prima! 5/28/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Exact op tijd ! Lekker en heet 5/24/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sjaslick is niet meer huisgemaakt 5/23/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was prima. Veel van de friet was duidelijk of te lang gebakken of al vaker gebakken. Snelle bezorging, veel sneller dan de gemeld bij de bestelling, maar dat vonden we helemaal niet erg! 5/22/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, en nog lekker warm 👍 5/13/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top gegeten. Fijn bezorgd. Stukke beter qua prijs dan op het park This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit valt tegen en bezorgkosten blijven ondanks hoogte van het bedrag van de bestelling. 5/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk online besteld en op tijd bezorgd. Prima kwaliteit en service ! 5/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 5/1/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/25/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik weet niet wie de bestelling heeft bereid, de raspatat was te hard gebakken, de berehap droog. we hebben de hele avond last gehad van het opboeren van het eten. We dachten , laten we Willemse weer eens keer proberen, maar dat viel dus weer echt tegen. Voorlopig geen bestellingen meer bij Willemse. 4/23/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De shaslicks waren te hard gebakken. Dat was jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Food and website is all okay. Ordering system throught the website does not seem to work. Orders are ignored for takeaway service, so better order in the shop. Quality is okay and would come back to this snackbar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 4/6/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima hoor. 4/6/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen jammer als je patat flip met uitjes besteld , en je krijgt speciaal 4/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd, snel en heerlijk. Alles is van uitstekende kwaliteit 4/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lauw,niet heet😏 Jammer! 4/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lauw. Hebben we helaas al vaker gehad. 4/1/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker verse friet! Hier gaan we vaker halen! 3/29/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd was het super goed. Alleen nu viel het zo tegen. Het was koud en de bakjes waren maar half vol. Net onder de rand. Jammer ! 3/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas viel de kwaliteit erg tegen. De broodjes van de hamburgers waren klef en aangebrand, de saus en salade nogal haastig op de hamburgers gedrapeerd. Al met al slordig en weinig smaak. Eerder wel een goede ervaring en daarom nogmaals hier besteld maar deze keer viel erg tegen. 3/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We miste een broodje bij de ham kaas soufflé 3/22/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Thanks.. 3/16/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorg het dan op tijd ipv halfuur later!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 2 uur voordat onze bestelling bezorgd werd, beetje erg lang… 3/9/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd Top!!! en super snelle bezorging! 3/5/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk.Maar een paar negatieve puntjes: patat was lauw en de bezorging duurde bijna 1.5 uur 3/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, maar helaas was niet alles meer warm. Toch een beetje jammer dat. Volgende keer misschien toch weer in aluminiumfolie verpakken? 2/23/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wat top! De service was Super! 2/21/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 2/19/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. En het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelmenu werkt nog niet geheel vriendelijk daar zou nog wat verbeteringen in aangebracht kunnen worden. Bestellen gaat verder goed en onze bestelling werd snel geleverd. Het was allemaal warm. De portiegroote klopte ook. De pindasaus is uitstekend! 2/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top lekker patat alles was goed gebakken 2/3/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Snackbar Willemse 5 stars after 953 reviews
Snackbar Willemse