Reviews


5 stars after 332 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sate zat opgerold in de aluminiumfolie, vind ik niet juist. 6/23/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd, alles voor ( 7 personen) goed warm. 6/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon uitstekend 6/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super opgelost, er ging iets mis met onze bestelling. Iemand anders heeft er vast van genoten. Nadat we gebeld hadden waar onze bestelling bleef werd het meer dan goed gemaakt! Bedankt voor de goede service! Het was heerlijk! 6/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik tevreden en snel. Heerlijke friet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk,alleen de shaslick was te lang gebakken,sommige stukken zwart This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten! (Eethuis Lucky Snack, Viaductweg 4 is ook eens het proberen waard) 6/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd. Prima bezorging. En lekker veel. 6/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en goed prima services 5/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service 5/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super! Thanks 5/24/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top correct en super vriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was prima,alleen slordig dat de pindasaus vergeten was.Wel nagebracht,maar toen was ik al bijna klaar met eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneller dan ooit. 5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was niet volledig, er miste een frikadel, terwijl ik hiervoor wel had betaald 5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer fantastisch 5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed weer. Is het mogelijk om de optie knoflook saus toe te voegen aan de shoarma rol. 5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel 5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer grandioos, als je vreemd ben zal ik zeggen gaat eens op de hoek Viaductweg Dorpstraat staan je ziet alleen maar bezorgers van hun voorbij gaan, yoch een goed teken dat er kwaliteit geleverd wordt.top zaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooral de karbonades zijn heel goed gebakken, complimenten ! 5/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer top! De vegan hamburger is, volgens de echte vleeseter hier in huis, niet te onderscheiden van een normale hamburger. Aanrader! 5/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier mijn snack besteld en super tevreden met alles wat ik had besteld vooral de huisgemaakte bamibal ..te lekker.. 5/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer klantvriendelijk ! 5/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk en op tijd.Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 5/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was niet compleet 5/6/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was er heel snel. En het was nog warm! 5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie snackbar - goede kwaliteit en geweldige service. 5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er met 25 min, heel snel! kwaliteit als altijd! 5/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen, heerlijke frietjes 5/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was netjes op tijd en goed warm, heerlijk gegeten! 4/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laatste optie in het bestelmenu: Selecteer de gewenste afhaaltijd. Optie mogelijkheid zsm toevoegen? Nu is de wachttijd, minimaal, 30min. Heb in de toelichting bij mijn bestelling verzocht direct de bestelling gereed te maken. Keurig geregeld ! binnen 10min was het eten geregeld. 4/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en is nog goed warm ! 4/28/2021
Snackbar Willemse 5 stars after 332 reviews
Snackbar Willemse