Reviews


5 stars after 927 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De shaslicks waren te hard gebakken. Dat was jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Food and website is all okay. Ordering system throught the website does not seem to work. Orders are ignored for takeaway service, so better order in the shop. Quality is okay and would come back to this snackbar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 4/6/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima hoor. 4/6/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen jammer als je patat flip met uitjes besteld , en je krijgt speciaal 4/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd, snel en heerlijk. Alles is van uitstekende kwaliteit 4/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lauw,niet heet😏 Jammer! 4/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lauw. Hebben we helaas al vaker gehad. 4/1/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker verse friet! Hier gaan we vaker halen! 3/29/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd was het super goed. Alleen nu viel het zo tegen. Het was koud en de bakjes waren maar half vol. Net onder de rand. Jammer ! 3/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas viel de kwaliteit erg tegen. De broodjes van de hamburgers waren klef en aangebrand, de saus en salade nogal haastig op de hamburgers gedrapeerd. Al met al slordig en weinig smaak. Eerder wel een goede ervaring en daarom nogmaals hier besteld maar deze keer viel erg tegen. 3/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We miste een broodje bij de ham kaas soufflé 3/22/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Thanks.. 3/16/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorg het dan op tijd ipv halfuur later!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 2 uur voordat onze bestelling bezorgd werd, beetje erg lang… 3/9/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd Top!!! en super snelle bezorging! 3/5/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk.Maar een paar negatieve puntjes: patat was lauw en de bezorging duurde bijna 1.5 uur 3/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, maar helaas was niet alles meer warm. Toch een beetje jammer dat. Volgende keer misschien toch weer in aluminiumfolie verpakken? 2/23/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wat top! De service was Super! 2/21/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 2/19/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. En het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelmenu werkt nog niet geheel vriendelijk daar zou nog wat verbeteringen in aangebracht kunnen worden. Bestellen gaat verder goed en onze bestelling werd snel geleverd. Het was allemaal warm. De portiegroote klopte ook. De pindasaus is uitstekend! 2/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top lekker patat alles was goed gebakken 2/3/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou fijn zijn als je bittergarnituur per stuk zou kunnen bestellen! 1/27/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 1/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/12/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima bezorgd, goed verpakt en goed van smaak, was onze eerste keer, voor herhaling vatbaar! 1/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer. Positief! Goede kwaliteit en goed van temperatuur! Gaan we herhalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat t eten lauw was .Wij wonen te ver weg om de bestelling met de fiets langs te brengen .Je fietst er minimaal 10 min over 1/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd bezorgd, ruim een uur en 40 minuten na bestelling geplaatst te hebben. Dit is begrijpelijk daar het in deze tijd druk is! Geen probleem dus. Echter waren alle bestelde snacks koud en dus niet naar tevredenheid! Zonde!! 1/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 1/1/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Berehap was niet gaar. Karbonade verbrand. Patat en Broodje kroket koud 12/30/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit goed, maar het eten was deze keer echt niet warm meer.... jammer 12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al het eten was koud, en de milkshakes waren waterig. Kipburger was wel lekker! 12/16/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering. Heerlijke patat en zeker voldoende in het bakje. Goede pindasaus. Aanrader! 12/11/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was veel te lang of dubbel gebakken. Niet lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
eten was lauw. helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd, het was heerlijk! 12/2/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cola vergeten 12/1/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren altijd super tevreden maar de laatste tijd valt de kwaliteit echt tegen. Vieze opnieuw gefrituurde bruine frietjes, onderdelen van bestelling vergeten. Ik hoop echt dat de kwaliteit op korte termijn weer hersteld wordt. 11/28/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Snacks waren opengebarsten en patat was lauw.. jammer normaal is het prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Snackbar Willemse 5 stars after 927 reviews
Snackbar Willemse