Reviews


5 stars after 425 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was top alleen was de burger die ik besteld had koud! 10/23/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten tegen een normale prijs: 10/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Next level frituren 10/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd het was weer heerlijk snelle bezorging 10/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes bezorgd en lekker gegeten. 10/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eén Kwekkeboom kroket was geplet ... En de website zou wat efficiënter mogen. 10/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik om 20.00 tot 20.15 uur invul dan brengen jullie het al om 18.30 uur en vind ik raar 10/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten super 10/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Let op dat door alle enorm lekkere koude toevoegingen het brood je niet te veel afkoelt. Misschien een idee om er een side-dis van te maken zodat mensen bij een bestelling dit overheerlijke product, het zelf moeten toevoegen. Was weer heerlijk. Gr. Arjan 10/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel gebracht, aardige jongen, eten was lekker 10/6/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was weer heerlijk 10/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden 10/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hebben weer heerlijk gegeten.Top 9/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Is er een mogelijkheid om bij de bestelling via de website al een fooi achter te laten in de bestelprocedure? 9/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/18/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een kroket besteld en deze was geheel geplet. Hij was niet meer eetbaar 9/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vorige week kregen we te weinig frites en moesten we wachten omdat er opnieuw gebakken moest worden. Vandaag moest het nog gebakken worden terwijl we besteld hadden online. Op die manier heeft online bestellen geen zin. 9/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas moet ik constateren dat de kwaliteit achteruit gaat. De voorlaatste keer was de berehap veel te doorbakken en heb ik zo weggegooid. Eergisteren was de patat lauw en ook de frikadel speciaal. Jammer, het begin zo goed! 9/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, netjes op tijd gebracht 9/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen prima en optijd 9/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, niet goed opgelet met bestellen, afhaal i.p.v. bezorging, werd al snel gebeld, en werd er alsnog snel thuisbezorgd 👍🏻👍🏻👍🏻 8/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was half jaar geleden beter. Sate zout en heel dun de saus 8/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supermakkelijk bestellen, snelle en warme levering, de kwaliteit en smaaksensatie van de Veganburger blijft echt heel bijzonder. Ik zie nu dat ik digitaal kan 'tippen'. Die ga ik onthouden voor de volgende keer! 8/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
IK weet niet wie de karbonades heeft gebakken, maar ze waren precies goed! Lekker sappig! 8/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen bij de milkshakes kan je niet zien welke beker welke smaak is! 8/24/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat ik me wel afvroeg...... Als je een patat speciaal currysaus bestelt, dan hoort daar toch uitjes en mayonaise bij te zitten? Ik had alleen currysaus. Patat en de hotwings waren erg lekker. 8/23/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is over het algemeen altijd goed. Maar laatste keer was de patat veels te zout, bijna niet te eten. Bezorging is wel altijd snel en online bestellen werkt prima! 8/23/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat was heel erg zout. Volgende keer bestellen we zonder zout! De bezorgtijd was keurig!!! We hadden nl Kleine kinderen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en ondanks druk tijdstip besteld,toch nog redelijk snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bediening, lekkere frietjes Top 8/10/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snelle levering. Helemaal top 👍 8/7/2021
Snackbar Willemse 5 stars after 425 reviews
Snackbar Willemse