Reviews


5 stars after 904 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, maar helaas was niet alles meer warm. Toch een beetje jammer dat. Volgende keer misschien toch weer in aluminiumfolie verpakken? 2/23/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wat top! De service was Super! 2/21/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 2/19/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. En het was weer heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelmenu werkt nog niet geheel vriendelijk daar zou nog wat verbeteringen in aangebracht kunnen worden. Bestellen gaat verder goed en onze bestelling werd snel geleverd. Het was allemaal warm. De portiegroote klopte ook. De pindasaus is uitstekend! 2/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top lekker patat alles was goed gebakken 2/3/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou fijn zijn als je bittergarnituur per stuk zou kunnen bestellen! 1/27/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! 1/26/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/12/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima bezorgd, goed verpakt en goed van smaak, was onze eerste keer, voor herhaling vatbaar! 1/8/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer. Positief! Goede kwaliteit en goed van temperatuur! Gaan we herhalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat t eten lauw was .Wij wonen te ver weg om de bestelling met de fiets langs te brengen .Je fietst er minimaal 10 min over 1/4/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling werd bezorgd, ruim een uur en 40 minuten na bestelling geplaatst te hebben. Dit is begrijpelijk daar het in deze tijd druk is! Geen probleem dus. Echter waren alle bestelde snacks koud en dus niet naar tevredenheid! Zonde!! 1/2/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 1/1/2024
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Berehap was niet gaar. Karbonade verbrand. Patat en Broodje kroket koud 12/30/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit goed, maar het eten was deze keer echt niet warm meer.... jammer 12/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Al het eten was koud, en de milkshakes waren waterig. Kipburger was wel lekker! 12/16/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering. Heerlijke patat en zeker voldoende in het bakje. Goede pindasaus. Aanrader! 12/11/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was veel te lang of dubbel gebakken. Niet lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
eten was lauw. helaas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd, het was heerlijk! 12/2/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Cola vergeten 12/1/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We waren altijd super tevreden maar de laatste tijd valt de kwaliteit echt tegen. Vieze opnieuw gefrituurde bruine frietjes, onderdelen van bestelling vergeten. Ik hoop echt dat de kwaliteit op korte termijn weer hersteld wordt. 11/28/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Snacks waren opengebarsten en patat was lauw.. jammer normaal is het prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
de app maakt niet heel duidelijk hoe laat je eten er is als je zsm kiest maar het is dan wel weer een stuk sneller dan de eerst volgende besteltijd. al meermalen zeer doorbakken patat gekregen. we hebben soms tot meer dan de helft van familiezak weggegooid. de app werkt soms raar als je er 1 besteld prima maar als je er 2 wil komt de 2 achter de 1 te staan dan is het opletten voordat je 12 frikandellen binnen krijgt 11/25/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat en loempia was koud 11/25/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Laten bezorgen zou een uur duren dus vandaar ophalen. Daar werd de bestelling gecontroleerd en thuis zat alsnog de sate er niet bij. Deze werd netjes nageleverd maar gefrituurde kipsate met ketjap erover ipv sate saus heb ik nooit gehad en was ook echt niet te eten! 11/17/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saté was zo verschrikkelijk zout dat het niet te eten was. Wat jammer was want hij was goed gegrild. Ook de bamipakket was veel te zout. Dit maakt dat we twijfelen om nog eens te bestellen. 11/15/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bittergarnituur echt heel erg goed!! Goed heet en diverse luxe hapjes! 11/11/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een toptent, bamibal was weer fantastisch! 11/9/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd en aardige bezorger! Het eten was superlekker en goed verpakt. Goed op smaak en voldoende! Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Alles was snel gebracht , maar alles was ook laauw , de patat was hard en koud .!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, snelle en nette service. Heerlijk gegeten! 11/4/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijke bezorgster! 10/30/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 10/25/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en bestelling compleet 10/23/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit van de frieten en snacs. Royale porties en een snelle en keurige bezorging. 10/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker! 10/18/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2023
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2023
Snackbar Willemse 5 stars after 904 reviews
Snackbar Willemse