Reviews


5 stars after 601 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Suup 5/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgroute loopt niet gelijk met praktijk. Hij stond nog op "bereiden" toen er al bezorgd werd 5/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! 5/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd 5/9/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
bezorg kosten is bullshit 5/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen opmerking lekker gegeten 5/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk.1 minpuntje,de patat was lauw.Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd eten en bexorging! 4/29/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De tijdlijn op de website klopte niet helemaal. Bezorging was veel vroeger dan verwacht! 4/26/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes mogen wat warmer zijn en wat strakker. Kan het geven van de digitale fooi meteen bij de bestelling aangeboden worden? 4/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
ik had per ongeluk een vergissing met afhalen/bezorger gemaakt. Dit was telefonisch gelukkig snel opgelost. Helaas was het bakje saus al voor de 2e keer op rij vergeten. 4/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk, helaas waren ze de saus bij de patat vergeten 4/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! 4/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was perfect .Hebben heerlijk gegeten 4/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas kon je vandaag merken dat het druk was. Normaal zeer goede kwaliteit. Maar vandaag minder qua kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alle snacks waren heerlijk en goed warm bij aflevering. De bestelling kwam op de afgesproken tijd. Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was het koud en ik vond wel jammer 4/12/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tijd alles goed, maar zondag friet te hard gebakken ,ook de saté te hard gebakken , misschien in de haast, hoop volgende ronde weer beter. 4/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde net even te lang voor de trek die we hadden. Verder goede kwaliteit als altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heel erg lekker! 4/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 3/28/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed, zelfs de vergeten pikante werd even langs gebracht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks aan toe te voegen. Snackbar Willemse is gewoon een fijne zaak! 3/26/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bezorgde was niet warm en er zat wel heel weinig pindasaus bij de frikandel. 3/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De shaslick was dit keer wel erg doorbakken.Ben dit niet gewend van jullie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen 20 minuten stond de vriendelijke bezorger op de stoep. Eten was heerlijk! 3/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling volgens afspraak geleverd op ons vakantiepark. Top ! En lekker 👍 3/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer verrukkelijk! 3/4/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pindasaus smaakt elke keer anders erg jammer. 3/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden en lekker gegeten 2/28/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat je bestelbon kwijt raakt door drukte ! ( carnaval) kan gebeuren . 🥴 maar dan word er beloofd dat je milkshake erbij krijgt omdat t 3 uur verder is .En dan wordt dat nog vergeten !!! Beetje jammer !!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal kreeg je veel mayonaise bij je patat, nu leek het 1 pompje. 2/26/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima! 2/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Snackbar Willemse 5 stars after 599 reviews
Snackbar Willemse