Reviews


5 stars after 677 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was koud . jammer. Moet er veel geld voor betalen en als je dan koud eten krijgt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde milkshake ontvangen en de patat was vandaag niet zo lekker doorbakken als normaal. Snacks waren top! 9/15/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets op aan te merken heerlijk 9/8/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De schnitsel eas weer heerlijk. 9/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Die angus burger sloeg echt nergens op 9/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Vriendelijke en snelle bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank je wel van de snelle bezorging van het overheerlijke schnitzel menu. 8/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 8/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top geregeld 8/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
alles was erg lekker! Helaas zat potje pindasaus er niet bij die ik besteld had 8/16/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Te vroeg 8/15/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had een loempia speciaal besteld maar de ham was zuur dus gebakken ei ook niet gegeten de rest was het prima even opletten op de houdbaar van je ham This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal goed. Vriendelijke bezorger. Mooi op tijd gebracht. Voor tijd nog. Toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 8/13/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik mis op de website jullie "carpaccio's... Satévlees was wat droog, de karbonade was erg dik en niet mals... 8/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd en staat altijd redelijk snel voor de deur. Echter vonden mijn vriendin en ik de kip saté veel te droog. Volgens ons was dit een kip met veel vlieguren 8/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was helemaal top 8/4/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon prima in orde allemaal 7/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijzige hamburger met matige kwaliteit. Ingepakt in folie waardoor broodje klef en zompig was. Onderste gedeelte van broodje doordrenkt met vleessap :( 7/27/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top. Freundlich. Große Portionen Gerne wieder 7/26/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste, we gingen om 1700 uur bestellen met daarbij de vraag of het rond 18.00 uur bezorgd kon worden, toen kwam de order al om 17.35 met als resultaat dat 2 mensen koude patat en koude kaassoufle moesten eten omdat zij nog niet klaar waren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de website stond bezorgd maar het was helemaal niet bezorgd! Ik ben gaan bellen. Waarschijnlijk foutje ze gingen het direct klaarmaken. Had om kwart voor zes besteld kreeg om bij achten pas het eten. Ik kreeg er wel gratis een milkshake bij. Dat vond ik netjes. 7/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker! 7/22/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer zeer smakelijk en wat de verpakking betreft! Jullie zijn milieu vriendelijk bezig 7/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was goed en lekker. Alles was nog heet. Alleen jammer dat ze 1 saté kroket vergeten waren, maar nadat ik gebeld had was die snel na gebracht. 7/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
They forgot my ordered and paid Bami… 7/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling zou binnen 55 minuten geleverd worden. Wij hebben 90 minuten moeten wachten 7/18/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet het aantal kipnuggets die we besteld hadden. 7/16/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuk personeel, we kregen een gratis milkshake voor het wachten :) heel lief! 7/12/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ging allemaal goed en beleefd 7/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, en goed heet eten. 6/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was snel, alleen had ik bij de kaasstengels pindasaus besteld. En die zat er niet bij 6/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vanouds This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Snackbar Willemse 5 stars after 676 reviews
Snackbar Willemse