Reviews


5 stars after 332 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd! We waren zomaar onverwacht op visite in vakantiepark Dunimar. En besloten te blijven eten. Even zoeken op internet, snel gevonden. En...prima kwaliteit. Supersnelle bezorging! En het bestelde was erg smakelijk en warm. Dank je wel. We komen vast nog eens van jullie service gebruik maken! 4/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer klasse Jesper This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles top geregeld...precies op tijd Heerlijke producten 4/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, nog goed warm bij aankomst. En in 1 keer het goede adres. 4/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld, producten heerlijk. Vriendelijk personeel. 4/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hamburgers zijn te vet en tis niet helemaal lekker 4/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is één van de betere snackbars uit de regio. Kwaliteit producten die gebakken worden in schoon frituurolie. Pindasaus smaakt hier heel goed. (Kassabon spaaractie gratis Ijs komt dit terug?) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer echte Willemse karbonade. Was erg lekker. Voor herhaling vatbaar. 4/9/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, uitstekende kwaliteit ( heerlijk warm, niet onbelangrijk) Corona-proof bezorgd en altijd volgens de afgesproken tijd, kortom top! 4/3/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel gebracht, top!!!! 4/1/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel geleverd! 3/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levering was zsm. Er wordt hier geen richtlijn aangegeven. Ik vind 5 kwartier niet zsm. De milkshakes waren blijkbaar bij het doorgeven van de bestelling klaar gezet en waren verandert in 2 bekers koude melk. De andere producten waren goed tot redelijk warm, dwz de friet goed en de kroketten redelijk. Achteraf nog om een fooi vragen vind ik niet echt slim. Doe dat meteen bij bestellen, dan rond de klant vaak makkelijk af en loop je niet het risico om achteraf geen fooi te krijgen. En niet iedereen wil achteraf beoordelen, waardoor je de kans op tip misloopt. Wellicht kan dat wel, maar ik wilde online betalen, maar kreeg een foutmelding met ......already excist of iets dergelijks en kon/mocht niet online afrekenen. Fooi dus bij de deur gegeven. Doe er aub iets mee. Groet, Mark 3/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer voortreffelijk 3/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een huisgemaakte gehaktbal besteld maar kreeg een smakeloze fabrieksbal. Ik ben gewend dat een berenklauw aan een stokje zit, maar de berenhap lag in stukken in een bakje gegooit. Helaas niet voor herhaling vatbaar! 3/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Friet was niet geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd. Heerlijke patat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tyd geleverd 16.30 dus exact top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was bijzonder. De bezorger had de huissleutel dus stond ineens binnen. Ik was in paniek. Ik zit nu nog steeds aan het zuurstof. Oh ja en veel te veel patat voor 2 pers. 3/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 3/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 3/19/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/17/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, lekker warm. Dik tevreden👍🏻 3/16/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles op tijd en goed 3/15/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging! 3/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super! De website was wel overzichtelijk, maar het duurde even voordat ik hem doorhad :) 3/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk .op tijd goed verpakt. Lekker warm . 3/10/2021
Snackbar Willemse 5 stars after 331 reviews
Snackbar Willemse