Reviews


5 stars after 601 reviews
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke vegan opties ! 2/16/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, heerlijk eten, snelle service . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker, jammer dat de mayonaise niet aanwezig was. De volgende x beter! 2/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service 2/7/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer super eten bij de beste snackbar in de bollenstreek 2/7/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit wat minder. Balletje gehakt had de reis niet echt goed overleefd. De karbonade was echt te lang in de frituur geweest en was droog van binnen en buitenkant donker bruin. Jammer. 1/31/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
SCHNITZELS WAREN NIET LEKKER, PANNEERMEEL LAAT LOS VAN HET VLEES, EN ERG DROOG! SATESAUS OOK NIET ZOALS DESTIJDS BIJ DIKKIE. Nu voor de 2de maal geprobeerd, maar helaas......jammer! 1/31/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saus van de patat ontbrak en de kaassoufle was erg klein voor zijn prijs. Verder was de bestelling zeer snel geleverd en de vegan burger was uitstekend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goededag, De karbonades waren veel te droog en de paneerlaag is van slechte kwaliteit. De paneer valt er af en heeft geen smaak. Ik heb om ribkarbonades gevraagd en krijg haaskarbonades.. Voorlopig bestel ik niets . Hoop dat de kwaliteit weer wordt zoals we van Willemse gewend zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging op tijd bezorgt. Was weer lekker. 1/29/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pindasaus zat niet meer in het bakje naast de patat maar door de zak waar het in zat, patat was nagenoeg koud 1/25/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Nog steeds jammer dat ik niet bij de betaling een fooi kan geven. Het vrolijke meisje dat bezorgde hebben wij niet vergeten😉! 1/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal altijd goed, maar vandaag was de kroket tot snot geplet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg laat was de bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 1/17/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saté schotel , super weer als vanouds, ruim portie en super lekker, en snel en zer warm bezorgd, 1/15/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was super lekker en snel bezorgd.De vrolijke bezorger heb ik een fooi gegeven. Misschien een tip: tegelijk met het overmaken van de bestelling de fooi te kunnen geven. 1/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, wel duurde het wat lang (50 min) 1/14/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was super 1/13/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Paar koude patatjes bij de nieuwe,was jammer. Verder prima 1/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer top. Snelle service en goede kwaliteit 1/11/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tijdens ontvangst ontbrak er een besteld product. 😢 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was niet echt warm 1/6/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Net zoals de vorige keer was het nu ook weer perfect verzorgt. 1/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eg lekker gegeten en nog warm. Het duurde alleen wel lang. Maar het was het wachten waard! 1/5/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ging en goed was allemaal super. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde snack bezorgd! Verder prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging! 1/1/2022
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eventueel foto’s op de site 12/31/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten Gewoon top Ga zo door 12/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vindt t erg lastig om meerdere items te bestellen er staat een 1 maar die kan je niet weghalen dus moest ik de kipcorn per stuk in het winkelmandje doen ipv 3 tegelijk en het is misschien handig om de fooi gelijk bij de bestelling te kunnen doen 12/30/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 12/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hier in de buurt op vakantie. Keurige jongens in de bediening. Nette zaak en uitstekende patat en snacks 12/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had 2 friet mayonaise besteld maar kreeg 1 friet mayo en 1 friet pindasaus 12/28/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat speciaal ketchup besteld, patat ketchup ontvangen, beetje jammer. Kwaliteit verder wel goed hoor. 12/27/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd en heerlijk goed verzorgd eten. 12/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden alles erg koud , ik had een shaslik menu en de kip was erg taai en paprika en ui te doorgebakken, ik kan me wel voorstellen dat het koud was want de jongen kwam op de fiets en het was matig ingepakt 12/20/2021
Snackbar Willemse Dorpsstraat 32 02 52 37 22 61
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Snackbar Willemse 5 stars after 599 reviews
Snackbar Willemse